Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

ERA nabízí stipendia na vzdělávací akce ERA pro advokáty z EU, Ukrajiny, západního Balkánu a Moldavska

Chtěli byste se zúčastnit vzdělávacích akcí ERA, ale brání Vám v tom Vaše finanční situace? Akademie evropského práva (ERA) opět přichází se stipendijním programem, v rámci něhož mohou advokáti žádat o finanční příspěvek na zvolenou akci ERA - momentálně se jedná o letní kurzy (žádosti o příspěvek se podávají 2 měsíce před konáním prezenčních akcí nebo 1 měsíc před konáním online akcí). Tento příspěvek lze využít na pokrytí registračního poplatku, cestovních nákladů a/nebo ubytování během akce.

Letní kurzy jsou skvělou příležitostí pro intenzivní vzdělávání v různých oblastech evropského práva v kombinaci s návštěvou Evropského soudního dvora v Lucemburku a zároveň nabízí bohatý společenský program sespoustu příležitostí k navázání kontaktů s kolegy z celé Evropy s různým právním vzděláním.

Veškeré informace k získání stipendia a o letních kurzech najdete níže v příloze a v odkaze zde: ERA Scholarship web site.

V letošním roce ERA nabízí rovněž zvláštní stipendia pro advokáty z Ukrajiny (a zemí západního Balkánu a Moldavska). Veškeréinformace najdete v příloze níže.

V případě dotazů můžete kontaktovat Joannu Kuzaj z Akademie ERA (jkuzaj@era.int), která má stipendijní program na starost.

ERA scholarships Ukraine, Western Balkans, Moldova, pdf 386kB
ERA scholarships EU, pdf 385kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi