Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Aktuální informace ke sportovním hrám v Nymburce

25. 7. 2014

Blíží se termín sportovních her ČAK, které se budou tradičně konat ve Sportovním centru Nymburk v období od 3.10. do 5.10.2014.

Mnozí z Vás jistě zaznamenali projekt České unie sportu předmětné sportovní zařízení renovovat a rozšířit. Rekonstrukce se nebude týkat sportovišť, která jsme měli vždy k dispozici.
Součástí stavebních prací však bude i rekonstrukce hotelové budovy, v níž bylo ubytováno nejvíce účastníků naší akce. Nenechme se však touto informací odradit, neboť pro Vás máme řešení.

V prvé řadě ČAK bude mít k dispozici starší hotelovou budovu „A“. V rámci již dohodnuté ceny bude dále zajištěno ubytování v nejbližších hotelech v Nymburce. Jedná se zejména o hotel NED Hockey a COP. Sportovní centrum dále zajistí na své náklady autobusovou kyvadlovou přepravu z hotelu ve městě do sportovního centra v domluvených intervalech, a to až do pozdních nočních hodin, zejména se zřetelem na sobotní večer.

Dále je nutno vzít na zřetel, že přihlášku ke sportovním hrám je nutno na adresu ČAK zaslat nejpozději do 12.9.2014.

Doufáme, že Vaše pozitivní zkušenosti s touto akcí tento rok převáží nad jistou komplikací a narušení komfortu a že se této akce zúčastníte.
 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi