Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Unique law představuje sérii bezplatných webinářů

Datum konání: 18.05.2020, 14:00

Projekt Unique law organizovaný třemi předními advokátními kancelářemi chce především aktivně pomoci právnickým fakultám a jejich studentům při absenci přednášek a seminářů.
Série zatím 15 zdarma přístupných webinářů pokrývá vybrané právní oblasti a nabídne pohled z praxe na jednotlivé právní instituty. Cílem právnických webinářů Unique law je vypomoci v době omezené výuky na vysokých školách, obohatit vzdělávání nejen studentů a zároveň jim předat pohled z praxe na jednotlivé právní instituty, sdílet nabyté znalosti a v neposlední řadě také zaujmout posluchače zajímavým pohledem advokátů na řešení právních problémů. Zástupci advokátních kanceláří ROWAN LEGAL, PRK partners a tdpA připravili zatím 15 témat, které budou zájemcům zprostředkovávat formou interaktivních online webinářů, a to od 13.5.2020 pravidelně třikrát týdně.
Témata pokrývají oblasti jako jsou podnikání, trestní řízení, GDPR, duševní vlastnictví, počítačová kriminalita a další. Předpokládaná délka jednotlivých webinářů je 1,5 hodiny a v rámci každého webináře je počítáno i s prostorem pro dotazy či jinou interakci. Všechny webináře budou začínat jednotně vždy od 14:00 hod. Webináře budou využívat technologii www.bigmarker.com, která patří mezi nejmodernější nástroje pro pořádání webinářů na světě. Jednoho webináře Unique law se může zúčastnit až 500 účastníků. Aplikace umožňuje vytvořit i vlastní webovou stránku, kam je možné se přihlásit, dohledat jednotlivá témata a získat podklady k webinářům jak proběhlým, tak chystaným. Zájemci o semináře najdou veškeré informace na webu projektu: https://rowan.legal/rubriky/uniquelaw/. K dispozici jsme také na emailové adrese: uniquelaw@rowan.legal.

Zpět na kalendář akcí
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi