Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Pozvánka na seminář o rodinném právu v EU

27. ledna 2023, Barcelona

Zúčastněte se mezinárodního semináře na téma Training of Lawyers on EU Instruments in Family Law, který se uskuteční dne 27. ledna 2023 v Barceloně.


Seminář pořádá Nadace ELF (European Lawyers Foundation) ve spolupráci s osmievropskými advokátními komorami v rámci EU projektu CIVILAW, jehož je ČAK partnerem. Účastníky budou advokáti z Řecka, Rumunska, Španělska, Katalánska, Itálie, Kypru, Polska a ČR.

Seminář bude zaměřen na problematiku příslušnosti ve věcech manželských a ve věcech rodičovské odpovědnosti, mezinárodní únos dětí, uznávání, vykonatelnost a výkon rozhodnutí v rodinných věcech, majetkové poměry v manželství a nabídne prostor pro mezinárodní diskusi a sdílení zkušeností

Registrační poplatek, jenž se hradí České advokátní komoře činí 3600,- Kč.
Účastníkům budou proplaceny Nadací ELF cestovní náklady max. do výše 400 EUR (je třeba doložit originály jízdenek a daňových dokladů/účtenek) a rovněž obdrží příspěvek na ubytování a stravu ve výši 300 EUR (není třeba dokládat).

Program naleznete v příloze (jména řečníků budou brzy doplněna).

V případě Vašeho zájmu se hlaste Odboru mezinárodních vztahů ČAK na emailové adrese: slovackova@cak.cz. O výběru bude rozhodovat pořadí přijetí přihlášek.

Program, pdf 182kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi