Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

ERA spouští bezplatné online vzdělávání

 
Akademie evropského práva (ERA), jež poskytuje kontinuální profesní vzdělávání v evropském právu, s ohledem na současnou situaci spustila bezplatný přístup ke vzdělávacím elektronickým prezentacím na svých webových stránkách. Každý týden budou zveřejněny nové e-prezentace v různých oblastech práva.
Zájemce může volit mezi webinářem zdarma, případně se rozhodnout pro zpoplatněnou verzi, v rámci které po absolvování e-prezentace a vyplnění krátkého kvízu získá certifikát.
První e-prezentace, na téma „ochrana údajů“ jsou již dostupné zde: https://era-comm.eu/moodle/course/index.php?categoryid=14
 
 
 
ERA byla založena v roce 1992 z iniciativy Evropského parlamentu se sídlem v německém Trevíru. Hlavním obsahem činnosti ERA je vzdělávání nejen advokátů a soudců, ale rovněž podnikových právníků, státních zástupců a notářů.
 
Česká advokátní komora navázala spolupráci s ERA záhy po vzniku Akademie a od té doby spolu pravidelně organizují semináře a workshopy. V Praze se obvykle konají jeden až dva semináře ročně. Témata jsou vždy různorodá a reagují na potřeby jednotlivých právnických profesí. Tématem letošního semináře v Praze, který se uskutečnil v březnu byla Počítačová forenzika v soudním řízení a přečíst si o něm můžete zde. V roce 2019 se pak školilo o Legislativě EU v oblasti rovnosti žen a mužů.
Přehled plánovaných akcí ERA pro rok 2020 naleznete zde
Vedle vzdělávacích akcí s osobní účastí, nabízí ERA také speciální letní kurzy, široký výběr e-learningových kurzů nebo například živé přenosy z konferencí.
 
 
Na základě dohody o spolupráci mezi ERA a ČAK, jež byla podepsána v roce 2014, mohou čeští advokáti a advokátní koncipienti čerpat slevu ve výši 25 % na vzdělávací akce ERA. Tuto slevu je třeba uplatnit již při registraci na akci, a to za použití kódu CzechBarERA a výslovného uvedení informace o členství v ČAK.

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi