Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

GALAVEČER PRÁVNÍK ROKU 2019 v Brně - POZOR, ZMĚNY!

Jednou to prostě přijít muselo. Ceny všeho a všech stoupají, pokladnice ČAK není bezedná a partneři, kteří nám pomáhají ufinancovat galavečer pro dva tisíce hostů z justičního prostředí, své penízky rozdávají také jen úměrně ochotně...







Prostě, první letošní informace ke galavečeru PR 2019, který proběhne 31. ledna 2020 v Brně, je ta, že letošní vstupenky budou poprvé v historii soutěže všem (krom vítězů) mírně zpoplatněny.      


CENA 1 VSTUPENKY PRO ADVOKÁTKU/ADVOKÁTA: 300 KČ
CENA 1 VSTUPENKY PRO DOPROVOD: 300 KČ


Ve dvojici tedy letošní účastníci, kteří si rezervují vstupenky přes ČAK (podrobnosti o rezervaci viz níže), zaplatí za večer plný vyhlašování výsledků soutěže, hudby, zábavy, dobrého jídla a pití 600 korun.

Není to nijak závratná suma. Porovnejte si ji třebas s cenou vstupenek do kina… A přesto pomůže Komoře snížit každoroční náklady tak, abychom si mohli dovolit udržet úroveň odpovídajícího prostředí galavečerů, skvělých moderátorů, kteří pobaví, kvalitních hudebních produkcí a výtečných rautů.
Ostatně, spolupořadatel Právníků roku – společnost EPRAVO.CZ své vstupenky na galavečer pro justiční hosty zpoplatnila již před několika lety, a to sumou mnohonásobně vyšší.

Česká advokátní komora věří, že mírné zpoplatnění vstupenek zájemce o největší společenskou akci v justici s tak rozmanitým a pestrým programem večera nikterak neodradí a Právníkovi roku zůstanou advokáti věrni.


Rezervační formulář


Patnáctý galavečer Právníka roku proběhne v největším kongresovém a kulturním centru Brna v BOBYCENTRU. Slavnostní vyhlašovací ceremoniál a pozdější koncert hvězdy večera proběhne v ZONER BOBYHALL (dřívější Laser Show Hall). Z Prahy přivezeme ještě jednou a naposled i famózní duo moderátorů – Aleše Hámu a Jakuba Wehrenberga, jméno pěvecké legendy, která tu vystoupí před půlnocí, zatím ponecháme v tajnosti.

Koncerty dalších hudebníků a rautové občerstvení se jako vždy rozloží do přilehlých sálů a salonků hotelu COSMOPOLITAN BOBYCENTRUM (dříve jen Bobycentrum). Jeho budova v letech 2018–2019 prošla renovací a modernizací po převzetí společností Czech Inn Hotels.

Můžeme se tak těšit na zrekonstruované hotelové pokoje, na nové Bruno Café & Restaurant, na renovovaný bar Cosmo Sky Lounge. Ubytovaní hosté pak možná ocení i novou saunu v 9. patře hotelu.

Návštěvníci galavečera se mohou znovu těšit na pověstný vynikající catering hotelu INTERNATIONAL, který do COSMOPOLITANU BOBYCENTRA přivezeme a doplníme ho tradičně skvělými moravskými víny z Vinných sklepů Valtice a kávou od našeho dalšího letitého partnera De L´onghi.

Organizační štáb udělá maximum pro úspěch dalšího ročníku soutěže, kterou ČAK před čtrnácti lety společně s EPRAVEM.CZ založila.


Česká justice je svět, který společně vytváříme. Mít čas a prostor potkávat se, znamená budovat lepší justici. Využijme k tomu i galavečer Právníka roku 2019!

UPOZORNĚNÍ:

  • Každý AKTIVNÍ advokát má nárok na vstupenku pro sebe a svůj doprovod - ovšem jen do výše kapacity haly.
     
  • Pokud jsou advokáty manžel i manželka, pak mají dohromady jako manželský pár nárok společně na celkem dvě vstupenky, nikoliv čtyři.
     
  • Na rezervace učiněné poštou či e-mailovou korespondencí nebude brán zřetel, tento způsob rezervace vstupenek je od loňského ročníku zrušen. Jde nám o skutečně rovnou příležitost rezervací pro všechny advokáty.
     
  • Do 14 dnů od elektronické rezervace vstupenek bude prostřednictvím datové schránky advokátů odeslána z ČAK faktura na zaplacení rezervovaného počtu vstupenek (1-2 ks) se 14denní splatností. Po jejím uhrazení budou na adresy advokátů, cca od 10. ledna 2020 zasílány prostřednictvím České pošty papírové vstupenky na galavečer.
     
  • Vstupenky jsou zásadně nepřenosné na advokátní koncipienty či další pracovníky advokátních kanceláří. Po některých neblahých zkušenostech z minulých let si organizátoři vyhrazují právo kontroly, zda na rezervované vstupenky skutečně přicházejí advokáti a advokátky s doprovodem.


Kapacita kongresové haly ZONER BOBYHALL v Brně je sice obrovská, ale přece jen má své meze. Máte-li chuť setkat se s kolegy z právnické branže, příjemně se pobavit, zatančit si, pak přijďte či přijeďte! A zůstaňte v Brně třebas i celý víkend za výhodnou ubytovací cenu, kterou jsme pro vás ve dvou hotelech opět vyjednali.

S případnou rezervací vstupenek však neotálejte, každoročně se po nich jen zapráší a ti méně šťastní z vás nám pak v lednu jen bez naděje na úspěch spílají… Věříme, že ani mírné zpoplatnění vstupenek nikoho od účasti neodradí. Vstupenky bývají rozebrány v řádu minut, maximálně hodin po spuštění rezervací… Prostě, rychlejší bere!


JAK SE UBYTOVAT?

Česká advokátní komora sjednala jako každoročně pro účastníky letošního galavečera Právníka roku 2019 zvýhodněné ceny ubytování. Čekají na vás připravené pokoje 4* hotelu Cosmopolitan Bobycentrum a 4* hotelu Avanti.

Ubytování si zařizuje každý sám individuálně přímo v hotelech.

Rezervační formulář na ubytování rozhodně nezasílejte na ČAK!

Rezervace provádějte pod heslem „PRÁVNÍK ROKU 2019“.

Níže jsou uvedeny rezervační formuláře, můžete si je vytisknout a zaslat do hotelů poštou, vyplnit elektronicky a jako přílohu zaslat do hotelů e-mailem nebo si rezervovat ubytování telefonicky na rezervačních linkách hotelů (vše uvedeno ve formulářích).

Zvýhodněné ceny ubytování platí při rezervacích
učiněných do výše kapacity hotelů a do 10. 1. 2020.

 

Ubytování v hotelu COSMOPOLITAN BOBYCENTRUM BRNO, pdf 126kB
Ubytování v hotelu COSMOPOLITAN BOBYCENTRUM BRNO, docx 49kB
Ubytování v hotelu AVANTI BRNO, pdf 136kB
Ubytování v hotelu AVANTI BRNO, docx 63kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi