Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Jak se na oslavy v Luhačovicích zaregistrovat?

Každý AKTIVNÍ ADVOKÁT ČI ADVOKÁTKA se mohou na oslavy zahrnující odbornou konferenci a relaxačně-sportovní den zaregistrovat – buď sami či se svými rodinnými příslušníky. Ovšem jen do výše kapacity konferenčního sálu a ubytovací kapacity hotelu Harmonie.

Ode dne 1. 6. 2018, přesněji od 10 hodin, budou přijímány elektronické registrace, které zájemci naleznou níže na této stránce.

Pokud se rozhodnete oslav zúčastnit, registraci neodkládejte. Kapacity nejsou neomezené, a máme zkušenosti, že se při obdobných akcích po možnosti přihlásit se jen zapráší a v řádu maximálně dnů bývá kapacita zcela vyčerpána.

Upozorňujeme, že registrace na oslavy budou přijímány až od 1. 6. 2018 od 10 hod. Dříve poslané registrace nebudou akceptovány.

Konference se můžete zúčastnit i pokud si ubytování v Luhačovicích zajistíte sami. Konference je nedílnou součástí oslav. Registrace budou přijímány až do výše kapacity kongresového sálu Rondo Městského domu kultury Elektra, což je největší kongresový sál v Luhačovicích.

Elektronický formulář zašlete jako přílohu na: oslavyadvokacie@cak.cz

Formulář registrace na akci, pdf 119kB
Formulář registrace na akci, doc 2540kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi