Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Výběrové řízení pro dodávku identifikačních karet pro advokáty

 

Výběrové řízení pro dodávku identifikačních karet pro advokáty

___________________________________________________________

 

 

Česká advokátní komora, Národní 16, Praha 1, 110 00 vyhlašuje výběrové řízení pro dodávku nových identifikačních karet pro advokáty a advokátní koncipienty.

 

ČAK poptává dodavatele pro:

 

Identifikační kartu, plastovou, s laminací, neembosovanou (bez reliéfní ražby), s oboustranným barevným potiskem podle grafického návrhu ČAK, velikosti standardní M platební karty, s fotografií, bezkontaktní, s aktivním čipem.

 

Karta bude sloužit jako identifikační průkaz advokáta i jako nosič údajů pro vytváření a ověřování zaručených elektronických podpisů podle zákona č. 227/2000 Sb., o elektronickém podpisu, ve znění pozdějších předpisů, tj. certifikátu a soukromého podepisovacího klíče uživatele. Přístup k těmto údajům musí být chráněn PINem, známým pouze uživateli.

 

Z technického hlediska by karta měla splňovat tyto požadavky:

ü      dle normy ISO/IEC 14443,

ü      certifikace FIPS 140-1 úroveň 2,

ü      na vlastní operační systém v paměti ROM s pamětí EEPROM, která je k dispozici uživateli - velikosti takové, aby umožňovala plnit požadované funkce,

ü      kryptografické koprocesory,

ü      na zašifrování dat na kartě nejméně 128 bitovým klíčem

ü      žádným způsobem nelze získat z karty privátní klíče,

ü      podporují PKCS#1, 3, 11  a umožňují import certifikátů ve formátu PKCS #12

 

Karta by měla obsahovat čip v provedení "unblocking", který umožňuje personifikaci čipu, při které uživatel může zadat PIN, případně nahrát nový certifikát a soukromý podepisovací klíč, a vydavatel nastavit minimální a maximální délku PINu, počet možných chybných pokusů před zablokováním čipu a odblokovací PIN (tzv. PUK).

 

Povrch karty by měl být potištěn personifikačními údaji uživatele a ČAK. Technologie potisku musí zajišťovat dostatečnou odolnost proti běžnému mechanickému opotřebení. Potisk a karta musí odolávat běžným čistícím a pracím prostředkům. Dále ČAK požaduje, aby nabídka obsahovala i možnost vytvoření dvou typů těchto karet, barevně odlišených (advokáti, advokátní koncipienti).

 

Provedení bezkontaktní identifikační karty je dle norem ISO7010, 7811, 7813 a 7816, z kvalitních plastických materiálů, které dostatečně vyhovují mechanickým, chemickým i tepelným podmínkám při jejím běžném užívání. Identifikační karta (dále jen IK) pracuje na principu radiofrekvenční bezkontaktní komunikace se snímačem, a to na vzdálenost do 50 cm s tím, že by měla umožňovat šifrování přenosu dat z karty do čtečky jedinečným šifrovacím klíčem.

 

 

 

 

Nabídka dodávky by měla zahrnovat 2 okruhy:

 

1)      přímá dodávka karet – postupně během tří let 10.000 kusů a poté ročně cca 1.000 kusů

2)      dodávka čteček čipových karet, a to v provedení bezkontaktním a v provedení na připojení k počítači prostřednictvím USB.

 

V nabídce musí být kompletně vyčíslena úplná cena včetně DPH, cestovních nákladů, nákladů na spotřební materiál apod.

 

Uzávěrka nabídek: 15. 10. 2007

 

Nabídky v písemné formě zasílejte na adresu: Česká advokátní komora, Národní 16, Praha 1, 110 00, odbor hospodářský a organizační, k rukám Mgr. Strosssové. Kopii v elektronické podobě zasílejte na e-mailovou adresu: strossova@cak.cz

Příloha - originál tohoto textu, tato příloha je závazným zněním zadání doc 33kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi