Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Vítejte ve vzdělávacím portálu ČAK

Automatický přihlašovací systém Vám, advokátním koncipientům, umožňuje snadné přihlašování na školení a semináře, které pro Vás pořádáme ve školících prostorách v Praze a v Brně nebo - v případě nemožnosti pořádat semináře prezenčně – online, prostřednictví aplikace Cisco Webex.

Postup pro přihlášení se na školení či seminář:

  • registraci provedete zadáním svého evidenčního čísla advokátního koncipienta
  • po jeho uvedení se v zadávací masce předvyplní Vaše základní přihlašovací údaje
  • pokud chcete uvést jinou e-mailovou adresu, na kterou Vám bude zasláno potvrzení o registraci (případně pozvánka na událost Webex), vypište ji
  • po úspěšném dokončení registrace (objeví se zpráva „Děkujeme Vám za registraci na akci.“) Vám bude zaslán potvrzovací e-mail; tento nemažte, obsahuje link na automatické odhlášení
  • odhlášení prostřednictvím automatického odhlašovací linku v případě prezenčně pořádaných akcí můžete provést do jedné hodiny před zahájením semináře (tedy u dopoledního semináře do 8:00 hodin, u odpoledního semináře do 12:00 hodin)
  • odhlášení prostřednictvím automatického odhlašovacího linku u online pořádaných akcí můžete provést pouze do 24 hodin před zahájením semináře
  • po provedení automatického odhlášení Vám bude na zadanou e-mailovou adresu doručeno potvrzení o odhlášení
  • odhlášení nebo případnou omluvu po hodině uzávěrky můžete sdělit odpovídající osobě (kontakty viz níže) buď telefonicky nebo emailem.

AUTOMATICKÝ PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM

Při pořádání seminářů online Vám bude cca den před konáním zaslána pozvánka do události Webex. Pokud se uvolní v době před konáním online semináře kapacita, může být obsazena dalším zájemcem.

Mail se žádosti o případné přihlášení na seminář zašlete nejpozději hodinu
před konáním semináře odpovědné osobě - viz níže uvedené kontakty.

Upozorňujeme: po zahájení události ve Webexu již nelze přihlášení nového účastníka provést, neboť by byl připojen jako neregistrovaný uživatel a nebylo by možné mu absolvování semináře uznat.


Při pořádání seminářů prezenční formou Vás upozorňujeme na omezenou kapacitu přednáškových místností. Příchozí, kteří nejsou zaregistrováni prostřednictvím automatického přihlašovacího systému na daný seminář, budou na přednášku vpuštěni pouze v případě volných míst. Koncipienty, kteří se na jednotlivé semináře přihlásí, žádáme, aby dodržovali dobu zahájení seminářů. Pokud se dostaví po zahájení semináře, nemusí být, v případě velkého zájmu, již vpuštěni.

Upozorňujeme Vás, že neomluvená neúčast advokátního koncipienta na školení a povinných seminářích by mohla být posouzena jako kárné provinění - viz. Usnesení představenstva České advokátní komory č. 1/1998 Věstníku ze dne 12.března 2007 v platném znění.

Kontakty:

semináře pořádané odborem výchovy a vzdělávání - Helena Adamová, tel.: 273 193 254, e-mail: adamova@cak.cz
Myslíkova 258/8, Praha 2


semináře pořádané pobočkou ČAK v Brně - Mgr. Lenka Danilišin, tel.: 513 030 115, e-mail: danilisin@cak.cz
Kleinův palác, nám. Svobody 84/15, 602 00 Brno

 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi