Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Máte humorné příběhy z advokátní praxe? C. H. Beck je bude vydávat!

Vážení přátelé,
Nakladatelství C. H. Beck se na Vás dnes obrací s návrhem spolupráce v souvislosti s přípravou publikace „Humor pro právní praxi“. Třetí část této nevšední knihy určené pro právnickou obec bude obsahovat mimo jiné též skutečné, humorně laděné historky a události z právnického prostředí, tzv. „ze soudních síní a předsíní“.
Nabízíme Vám, kteří s námi v jakékoliv podobě již delší dobu spolupracujete nebo jste našimi zákazníky, možnost participovat na tomto edičním projektu tím, že nám zašlete text s humorným obsahem z Vaší právní praxe. Nemusí se
samozřejmě jednat pouze o ryze komické záležitosti, ale vzhledem k charakteru a úrovni čtenářů i o kauzy „složitěji úsměvné“, tedy ty, které obsahují humor přístupný pouze odborníkům a znalcům dané problematiky.
Pokud nám takové podklady do 15. července 2010 dodáte, předáme je autorovi, známému humorologovi PhDr. Václavu Budinskému, který s nimi bude dále pracovat. V případě, že budou vybrány k zařazení do publikace, jejíž vydání je plánováno na listopad t.r., bude samozřejmě uveden název i adresa Vaší kanceláře (pokud ovšem nebudete chtít zůstat v anonymitě).
Zaujal-li Vás náš projekt, zašlete laskavě své příspěvky e-mailem na adresu hana-landova@beck.cz nebo poštou na níže uvedenou adresu redakce.
S díky a pozdravem,

Mgr. Hana Landová
odpovědná redaktorka publikace
Nakladatelství C. H. Beck

Nakladatelství C. H. Beck, Řeznická 17, 110 00 Praha 1, tel.: 225 993 959, 225 993 969
fax: 225 993 920, 225 993 931, 225 993 950, e-mail: beck@beck.cz, www. b e c k . c z

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi