Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Speciální nabídka pojištění pro advokáty

362x74

SPECIÁLNÍ NABÍDKA POJIŠTĚNÍ PRO ADVOKÁTY

Nabídka pojištění přerušení provozu z důvodu
pracovní neschopnosti a požáru


Pojišťovací makléř WI-ASS ČR s.r.o.  připravil ve spolupráci s Generali Pojišťovna, a.s.  výhradně pro členy ČAK – osoby vykonávající advokacii samostatně či ve sdružení -  speciální pojistný produkt – pojištění přerušení provozu z důvodu pracovní neschopnosti a požáru, a to za výhodných sazeb a podmínek.

Domníváme se, že sjednání tohoto produktu je pro advokáta velmi užitečným řešením jeho finanční situace , především je-li přerušení provozu  způsobeno jeho delší pracovní neschopností, kdy i přes tento pracovní výpadek musí být schopen dostát veškerým svým závazkům (např. platit nájemné, mzdy zaměstnanců atd.)

Předmětem pojištění je úhrada následné škody způsobené přerušením provozu, kterou se rozumí
ušlý zisk (kterého by pojištěný dosáhl za dobu, kdyby k přerušení provozu nedošlo),
stálé náklady (které musí pojištěný vynakládat i po dobu přerušení provozu).

Pojistná nebezpečí:
nemoc nebo úraz, v jejichž důsledku byl pojištěný uznán práce neschopným, čímž nemohl vykonávat svoji činnost,
požár, který znemožnil provoz advokátní kanceláře


Roční pojistná částka se stanovuje jako součet stálých nákladů a zisku za minulé roční účetní období.
Advokát si může stanovit nižší částku, než je výše uvedená roční pojistná částka, tzv. limit pojistného plnění , ten je pak horní hranicí plnění pojistitele ze všech pojistných událostí během pojistného roku. Dále je možné pojištění rozšířit o krytí vícenákladů, které v souvislosti s pojistnou událostí mohou vzniknout.

Časová spoluúčast je doba sjednaná (zvolená pojištěným) v pojistné smlouvě, po uplynutí které pojistitel poskytuje pojistné plnění (k výběru 14,21 dní).
Výjimkou je pracovní neschopnost způsobená úrazem, pokud je pojištěný bezprostředně hospitalizován  v nemocnici na dobu přesahující 24 hod. V tom případě časová spoluúčast odpadá a pojistitel poskytuje pojistné plnění od počátku pracovní neschopnosti.

Na výši ročního pojistného má vliv vstupní věk zájemce o pojištění, zvolený limit pojistného plnění/pojistná částka a zvolená délka časové spoluúčasti. Pojistné je daňově uznatelným nákladem, protože se jedná o majetkové pojištění, kdy pojistné plnění je pojišťovnou zasláno na podnikatelský účet pojištěného.


Pojistná událost, limit pojistného plnění:

Podmínkou vzniku nároku na pojistné plnění je, že v důsledku pracovní neschopnosti či škody způsobené požárem pojištěný nevykonává předmětnou nezávislou činnost, jinou závislou činnost, nepodniká ani nevykonává jinou samostatnou výdělečnou činnost.
Limit pojistného plnění je horní hranicí plnění pojistitele pro jednu a všechny pojistné události  vzniklé  v jednom pojistném roce. Výše pojistného plnění za jeden kalendářní den přerušení provozu se rovná 1/365 stanovené pojistné částky nebo limitu pojistného plnění uvedeného v pojistné smlouvě, maximálně však do výše skutečné škody.


Pokud Vás naše nabídka  pojištění zaujala, rádi Vám předložíme nabídku podle Vašich konkrétních údajů po zaslání vyplněného dotazníku. Dotazník, podrobnější informace o tomto pojistném produktu, vzor smlouvy a pojistné podmínky lze nalézt také na www.wiass.cz

Rozhodnete-li se sjednat pojištění, prosíme o zaslání vyplněného dotazníku, kopie osvědčení z ČAK a potvrzené plné moci.

Věříme, že sjednáním nabízeného typu pojištění  Vám pomůžeme vyřešit mnohdy svízelnou finanční situaci  nastalou z důvodu Vaší nemoci či úrazu, kdy musíte i v této době hradit pronájem kanceláře, mzdy Vašich zaměstnanců a další stálé náklady.

Těšíme se na spolupráci s Vámi.

Pro advokáty dále nabízíme zvýhodněné pojištění:
 
• Pojištění majetku advokátních kanceláří
• Pojištění motorových vozidel  ( havarijní pojištění, povinné ručení)
• Pojištění odpovědnosti a insolvenčních správců

V případě dotazů, či konkrétních požadavků jsme Vám k dispozici na níže uvedených kontaktech:

WI-ASS ČR s r.o., Ostružnická 362/3, 779 00 Olomouc ,  http://www.wiass.cz 

Pojišťovací makléři

Telefon/fax - pevná linka

e-mail

Mobilní telefon

 Ivo Drábek  585 225 324 / 585 230 271  drabek@wiass.cz  736 628 108 
 Zdeněk Chovanec  274 812 921 / 274 812 921  chovanec@wiass.cz   605 298 336
 Vlasta Páťalová  585 230 256 / 585 230 271   patalova@wiass.cz  605 298 333
 Pavel Somol  585 225 339 / 585 230 271   somol@wiass.cz  603 501 676
 Marie Čiháková  377 382 307 / 377 382 307  cihakova@1vpas.cz  777 333 059

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi