Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Informace k přátelskému volejbalovému utkání Advokáti ČR – Advokáti SR

I volejbalisté, případně basketbalisté zamíří do Sportovního centru Radostova, které ČAK a SAK pronajaly, kde budou k dispozici po celý den i tři krytá volejbalová hřiště, která lze na požádání přestavět na jedno basketbalové hřiště. Sem si milovníci těchto míčových her, budou moci přijít se svými partnery či přáteli zahrát (vyjma vyhrazený čas k přátelskému mezistátnímu volejbalovému utkání).



Do Sportovního centra Radostova, adresa: Hradisko 1029, Luhačovice 763 26, bude možné z hotelu Harmonie dojet po vlastní ose, nebo bude možné využít pendlující mikrobusy, které budou účastníky oslav rozvážet právě sem a na pronajaté tenisové kurty.



Jízdní řád pendlujících mikrobusů bude vyvěšen v Infocentru, které bude fungovat u recepce v budově Harmonie I.

Volejbalová hřiště jsou k dispozici od 10 hod. do 16 hod. a svoje hry na něm si můžete zarezervovat v online rezervačním systému ZDE, vyjma již zarezervovaného mezistátního přátelského utkání na jednom z hřišť - slavnostní zahájení mezistátního utkání proběhne ve 13 hod.

Vzhledem k tomu, že hřiště na basketbal je potřeba ve stejném prostoru přestavět, je vymezen čas pro rezervaci basketbalu pouze od 8 hod do 10 hod. Rezervovat hřiště si můžete v online rezervačním systému ZDE. I zde proběhne mezistátní utákní mezi advokáty ČR a SR, zahájení proběhne v 10:30 hod.

Podle zájmu o jednotlivé sporty se mohou časy pro rezervace ještě upravit!

Upozorňujeme, že za všechny spoluhráče i protihráče rezervuje čas utkání pouze jedna osoba! Je proto potřeba domluvit se s ostatními kolegy předem :)

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi