Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Informace k přátelskému fotbalovému utkání Advokáti ČR – Advokáti SR

ČAK a SAK si pronajaly sportovní centrum Radostova v Luhačovicích a po celý den (vyjma vyhrazený čas k přátelskému mezistátnímu utkání) bude možné si individuálně chodit v partě s přáteli či rodinnými příslušníky začutat či přijít fandit na mezistátní utkání.


Sportovní centrum Radostova a jeho fotbalové hřiště disponuje umělým trávníkem, k zapůjčení na místě budou fotbalové míče. Fotbalistům bude k dispozici i otevřené občerstvení a zdravotní služba v místě.

Do Sportovního centra Radostova, adresa: Hradisko 1029, Luhačovice 763 26, bude možné z hotelu Harmonie dojet po vlastní ose, nebo bude možné využít pendlující mikrobusy, které budou účastníky oslav rozvážet právě sem a na pronajaté tenisové kurty.



Jízdní řád pendlujících mikrobusů bude vyvěšen v Infocentru, které bude fungovat u recepce v budově Harmonie I.

Fotbalové hřiště je k dispozici od 8 hod. do 16 hod. vyjma již zarezervovaného času mezistátního přátelského utkání. Slavnostní výkop mezistátního utkání proběhne v 10 hod.

Svůj čas na fotbálek si můžete zarezervovat v online rezervačním systému ZDE

Upozorňujeme, že za všechny spoluhráče i protihráče rezervuje čas utkání pouze jedna osoba! Je proto potřeba domluvit se s ostatními kolegy předem :)

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi