Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Jak se v Luhačovicích ubytovat?

Česká advokátní komora a Slovenská advokátní komora sjednaly pro účastníky oslav 100 let české a slovenské advokacie exkluzivní zvýhodněné ceny ubytování.

Ubytování si rezervuje každý sám individuálně, rezervační formulář na ubytování rozhodně nezasílejte na ČAK, ale přímo na uvedenou hotelovou adresu!

Hotel Harmonie *** je situován na okraji lázní Luhačovice v údolí říčky Olšavy a skládá se ze dvou sousedících budov. Mezi hlavní přednosti areálu hotelu patří čisté ovzduší, rozlehlá zeleň na velkém hotelovém pozemku a ideální docházková vzdálenost do centra lázní Luhačovice i k Luhačovické přehradě.



Budovy hotelu I a II nabízí pohodlné ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích (těch je omezené množství), gastronomii, která se opírá především o českou kuchyni, wellness služby a jediné Kryocentrum ve Zlínském kraji. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprcha a WC), SAT/TV a bezplatnou Wi-Fi. Recepce je k dispozici 24 hodin denně.



V budově Harmonie I najdete bazén, restauraci, bar s velkou terasou a možností grilování, dětský koutek, wellness centrum s širokou nabídkou služeb, tělocvičnu se stolním tenisem a fitness centrum.

V budově Harmonie II se nachází restaurace, bar v letním období s možností posezení venku, dětský koutek, whirlpool, tělocvična a zmíněné kryocentrum.


Níže zveřejněný a vyplněný formulář můžete zaslat poštou s heslem „Oslavy advokacie“ na adresu:

hotel Harmonie
Jurkovičova alej 857
763 26 Luhačovice


Máte možnost rezervovat si ubytování i telefonicky na rezervačním oddělení:
+420 577 117 882

Nezapomeňte uvést heslo „Oslavy advokacie“ pro získání výhodné ceny!

Elektronický formulář ke stažení naleznete níže na této stránce.
Jako přílohu ho zašlete na e-mailovou adresu: rezervace@hotel-harmonie.cz

Upozorňujeme, že rezervace ubytování jsou přijímány až od 1. 6. 2018 od 10 hod. Dříve poslané rezervace nebudou hotelem akceptovány!

Formulář ubytování, doc 1016kB
Formulář ubytování, pdf 65kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi