Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Pozvánka: Jarní konference ECBA

21. - 22. dubna 2017, Praha

Pozvánka

JARNÍ KONFERENCE ECBA

ve dnech 21. - 22. dubna 2017

na téma

„Důvěrnost komunikace mezi advokátem – klientem v trestních věcech a ochrana osobních údajů klienta“

Odbor mezinárodních vztahů ČAK si Vás s potěšením dovoluje pozvat na jarní konferenci Evropské trestní advokátní komory. Těšíme se na účast předních osobností evropské advokacie i české justice, Ministerstva spravedlnosti ČR a státního zastupitelství z České republiky, Velké Británie, Nizozemska a Švýcarska. První den bude konference oficiálně zahájena v Betlémské kapli, kde se uskuteční slavnostní recepce. Druhý den proběhne samotná konference v Grand Hotelu Bohemia. Oficiální program završí slavnostní gala večeře ve Francouzské restauraci v Obecním domě. Celá konference bude probíhat v anglickém jazyce, bez možnosti tlumočení do jiného jazyka.

Účastnický poplatek pro české advokáty a právníky byl stanoven ve zvýhodněné výši €100 – 150, podrobnější informace a program konference naleznete vdokumentech přiložených níže.

Počet účastníků, kteří nejsou členy ECBA na konferenci je omezený, a registrace již byla otevřena, protose v případě Vašeho zájmu co možná nejdříve zaregistrujte na adrese: http://www.ecba.org/content/index.php?option=com_content&view=article&id=218&Itemid=16

Konference je organizována Evropskou trestní advokátní komorou (ECBA) ve spolupráci s Českou advokátní komorou.

Obecné informace o konferenci v anglickém jazyce jsou k dispozici zde

Podrobný program konference naleznete zde

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi