Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Jana Václavíková: Vedení Advokátní komory musí rezignovat. Koho do čela? Samkovou

26.5.2016, parlamentnilisty.cz, Jana Václavíková

Jednatelka spolku Zdravější Morava a podnikatelka Jana Václavíková, která několik let upozorňuje na nečinnost státu v oblasti ochrany investic českých podnikatelů v zahraničí, vyzvala Svobodné a Soukromníky k obraně advokátky Kláry Samkové a k iniciování rezignace vedení Advokátní komory:

Je třeba co nejdříve vystoupit na obranu osobní svobody a především paní JUDr. Kláry Samkové a vyzvat advokáty v AK a vedení Advokátní komory k odvolání vedení AK, k jejich dobrovolné rezignaci, neb kryjí dlouhodobě exekutorsko-soudcovskou mafii, neřeší oprávněné stížnosti na nezákonné postupy exekutorů, insolv. správců a soudců a nyní si dovolili dokonce vystoupit proti odvážné a erudované paní advokátce JUDr.K.Samkové, která podala výklad o islámu jako nehumánní ideologii , nikoli náboženství, s nímž souhlasí většina obyvatel naší země.

Uvědomte si, pánové ve vedení politických stran Soukromníků a Svobodných, že tato dáma vystoupila za vás, neboť vy jste nebyli schopni vystoupit veřejně a nesmlouvavě odsoudit islám, který uvrhuje ženy, tedy polovinu populace, do podřadného postavení, která nemá cenu ani dobytka.

Bojujete o voliče ale polovinu voličů - ženy - jste vůbec nevzali na zřetel, projevili jste jim přezírání jejich ohrožování na existenčních hodnotách. Nyní Vás tedy vyzývám jako členka Soukromníků, příznivkyně Svobodných, NAPRAVTE CHYBY a ještě dnes podejte výzvu k odstoupení vedení AK a vyzvěte členy AK ať odvolají okamžitě vedení AK a navrhněte jako předsedkyni pí JUDr.K.Samkovou jako odvážnou expertku , která jistě napraví činnost AJK, abychom se zbavili advokátů, kteří nejednají zákonně a mravně, aby napravila vymahatelnost práva a tím i náladu v ČR.

Děkuji Vám, že se konečně zachováte tak, jak očekáváme, tedy odvážně a rozhodně.
 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi