Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Zajištění režimu v podloubí Kaňkova paláce ve dnech kolem výročí 17. listopadu

27. 10. 2015

Česká advokátní komora (ČAK) informuje širokou veřejnost o režimu otevření podloubí Kaňkova paláce (sídlo ČAK) v souvislosti s blížícím se výročím 17. listopadu.

Standardní režim odemykání podloubí je vždy ráno v 8 hodin a uzamčení bývá převážně v 18 hodin (v případě provozu vinárny i později).

Ve dnech 13. - 17. 11. 2015 bude podloubí uzamčeno vždy až ve 23 hodin pracovníkem ostrahy našeho objektu.

Jako každoročně v těchto dnech zajišťuje ČAK zvýšenou ostrahu památkově chráněného objektu – Kaňkova paláce, který vlastní. Na pískovcovou podlahu a parapety u pamětní desky jsou pokládány nehořlavé sádrokartony, aby se předešlo ničení dlažby voskem a rozteklou umělou hmotou a dále aby se předešlo případnému požáru.  

Letos se ČAK opět preventivně obrátila se žádostí o pomoc při zajištění bezpečného a bezproblémového průběhu oslav v tomto pietním místě na pražský magistrát, přímo na primátora MHMP. ČAK požádala o posílení bezpečnostních hlídek a součinnost Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy v případě nutnosti zásahu.

Vážení občané, pokud v souvislosti s listopadovým výročím navštívíte naše prostory, dodržujte základní bezpečnostní předpisy při pokládání květin a svící, abyste předešli újmám na zdraví i na našem majetku.

 
vedení ČAK

 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi