Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Výroční kongres AIJA (Mezinárodní asociace mladých právníků)

26. – 30. srpna 2014, Praha

www.aija.org/prague

AIJA, Mezinárodní asociace mladých právníků, je jedinou mezinárodní organizací na světě, která sdružuje mladé advokáty a právníky do 45 let.

Jejím cílem je pomoci nastartovat kariéru začínajícím advokátům a právníkům, kteří si teprve své místo na trhu právních služeb hledají, a to v mezinárodním prostředí, které jim umožní proniknout do problematiky daného oboru v širokém mezinárodním kontextu, seznámit se s kolegy z celého světa, vyměňovat si zkušenosti apod. Vzhledem k tomu, že jde o jednu z nejvýznamnějších advokátních organizací na světě, má i ČAK v AIJA svého zástupce.

Každoroční nejvýznamnější akcí AIJA je výroční kongres, který se v letošním roce bude konat v Praze, a to od 26. do 30. srpna 2014 v hotelu Intercontinental. Česká advokátní komora je v tomto případě partnerem kongresu.

Kongresu se zúčastní cca 600 osob, zahrnující zástupce z více než 85 zemí, a proto půjde o akci, která svým rozměrem bude druhou největší mezinárodní akcí pro právníky, která se nejen v Praze, ale i celé ČR od r. 1989 uskuteční (první akcí byla konference IBA – International Bar Association v roce 2005). Výroční kongres tak bude výbornou možností navázat kontakty a budovat vztahy s kolegy právníky z celého světa.

Program bude zahrnovat mnoho seminářů, workshopů a pracovních jednání zaměřených na témata, kterými se AIJA dlouhodobě zabývá, např. mezinárodní arbitráž, insolvenční právo a nemovitosti, pracovní právo, distribuční právo a doprava, imigrace, fúze a akvizice, daňové právo a mnoho dalších.

Součástí programu bude i mnoho společenských akcí, počínaje tradiční Home Hospitality Dinner (vice info v příloze pod tímto textem), kdy advokáti a právníci – dobrovolníci z hostitelské země – zvou skupinku zahraničních účastníků kongresu na neformální večeři k sobě domů, až po vrcholný společenský galavečer, který se bude konat v nádherném pražském secesním Obecním domě.

Kongres AIJA není určen jen pro své vlastní členy, ale zváni jsou všichni advokáti, kteří mají zájem získat nové profesní zkušenosti, navázat kontakty či by se do dění AIJA chtěli v budoucnu zapojit. Pro úplnost dodáváme, že pracovním jazykem kongresu bude angličtina.


Více info na:

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi